zaterdag 23 april 2011

Wat je voor een ander kan betekenen.

Ik moet toegeven dat ik met dit geweldige weer vooral buiten zit en geniet van de zon. Ik haak ondertussen fanatiek maar ik ben dan stiekem toch te lui om het 's avonds op de foto te zetten. Daarbij had ik vorige week ook nog tentamens dus het was vrij stil op mijn blogje.

Van het weekend ga ik foto's maken van mijn creaties maar ik kreeg donderdag toch zo'n lief berichtje. Dat wilde ik even met jullie delen.
Dit kreeg ik op mijn flickraccount binnen:

Greetings from Sugar Land, Texas!

My name is --------. Lately I have been suffering from depression. Thanks to you, I have been feeling much better! Your work is so beautiful and happy that I look at all of your designs when I need to smile. ;) the work is so neatly done and the colors are so vibrant that they are great therapy for me. I am not nearly as talented of a crocheter as you, but I'm going to try to attempt the little Lamb,( he's one of my favorites!) Bless you in all of your future endeavors and keep up the great work!

Your new friend & fan,
--------------


Voor de mensen die niet zo goed zijn in engels. Deze mevrouw schrijft over dat zij de laatste tijd aan een depressie lijdt. Maar dat zij door het zien van mijn haakwerk zich alweer een stuk beter voelt. Ze kijkt ernaar als ze een glimlach nodig heeft en ziet het als een soort therapie. Ze gaat mijn lammetje proberen na te maken!


Ik was geraakt toen ik dit berichtje las. Dat je iemand op zo een manier kan helpen met je werkjes. Heel bijzonder :)

3 opmerkingen:

 1. Dat is zeker heel bijzonder, maar je maakt ook hele mooie dingen! Dus als ik ooit in een depressie terecht kom of zelf niet meer kan haken, dan weet ik je te vinden!
  fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi he om zo'n berichtjes te krijgen
  dat je zo iemand blij kunt maken met je creaties!

  En het geeft je toch weer wat motivatie om dingetjes te maken

  Liefs Kaatje

  BeantwoordenVerwijderen