dinsdag 4 oktober 2011

Getagd!


Een hele tijd geleden was ik al getagd door Mevr. Snoeshaan. Maar door vanalles en nog wat had ik nooit de tijd om hem uit te werken. Vorige week werd ik toen nog een keer getagd door Flo. Toen moest ik er wel aan geloven en 10 dingen over mezelf vertellen!

1.  Ik hou van films (met Johnny Depp) en series  (Glee, Vampire Diaries, House, The Mentalist, Op zoek naar..).
2.  Ook musicals vind ik helemaal geweldig! Zo ben ik gister naar Zorro geweest (met Tommy!)
3.  Ik heb een heel lief vriendje. We zijn al bijna 3 jaar heel gelukkig samen.
4.  Ik heb een ontzettend goede band met mijn broertje. We schelen iets meer dan een jaar maar het is net alsof we een tweeling zijn. Zowel qua uiterlijk als qua doen. Echt ontzettend leuk.
5.  Ik hou niet van sport. Ik moet me er echt toe zetten.
6.  Ik hou van shoppen maar ik geef niet graag veel geld uit aan kleding.
7.  Ik vind het fijn als alles is opgeruimd maar ik hou niet van opruimen.
8.  Ik lijk heel klein naast mijn vriend terwijl ik eigenlijk best lang ben. (ik ben 1.77 en hij is 2.05)
9.  Ik heb een onwijs lieve kat. We hebben haar nu bijna 2 jaar. Ze werd bij mijn moeder op de praktijk binnengebracht (mijn moeder is dierenartsassistente) helemaal in elkaar gereden. Haar baasjes wilde dr niet meer hebben omdat het veel geld zou gaan kosten. Gelukkig besloot de baas van mijn moeder haar op te lappen. Ondanks dat ze nu geen heupkoppen meer heeft kan ze toch heel goed lopen en springen. Ik snap nog steeds niet dat haar oude baasjes haar niet meer wilden hebben want ze is echt ontzettend lief. Je kan alles met haar doen. Maar ik ben wel blij dat ze haar niet meer wilde hebben want nu is ze al bijna 2 jaar gezellig bij ons :)
10.Ik ken heel veel lieve mensen en daar ben ik heel blij mee :)

Ik hoop dat ik jullie niet ontzettend heb verveeld met deze feitjes :)

Ik zou nu de tag weer door moeten geven maar ik kan niet kiezen.. Daarom geef ik hem aan iedereen die 10 weetjes over zichzelf wil vertellen!

2 opmerkingen:

  1. super leuk om te lezen! en wat goed dat je de kat hebt genomen! onbegrijpelijk dat haar baasjes haar niet meer wilden =(

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi!
    Ik heb een blogje geplaatst over gehaakte poppen, en ook de jouwe is daarin te bewonderen. Ik hoop dat je het leuk vindt, zo niet, stuur me dan een berichtje dan haal ik haar weer weg.
    groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen