donderdag 9 juni 2011

Weekendje weg!

Hallo lieve allemaal!
Wat een drukte vandaag zeg..
Een schoolopdracht die 'last-minute' nog moest worden ingeleverd. Er moest gewerkt worden en er moesten spullen worden ingepakt. Van het weekend ga ik naar mijn opa en oma toe. Mijn opa en oma wonen in Duitsland dus het is een klein eindje tuffen! En dat betekend haken! Tenminste dat ga ik proberen tusseningepropt in de auto. Broertje en vriendlief gaan namelijk ook allebei mee en laten die nou allebei langer en stukken breder geschouderd zijn dan ik. Dat betekend gezellig tusseningepropt! Maar zolang ik mijn polsen nog kan bewegen moet het inprincipe goed komen met het haken!
Ik heb ontzettend veel projectideetjes en materiaal meegenomen en ik hoop er een productief weekend van te maken!

Hier twee foto's van mijn 'creatas'.
Even voor de beeldvorming:
Al het andere dat ik meeneem (kleding, toiletartikelen, boeken) neemt allemaal bij elkaar minder ruimte in dan mijn crea-tas!

3 opmerkingen:

 1. Hm, het ziet er al gezellig uit terwijl er nog niets van gemaakt is, hihi. Ik was vorig weekend weg (3,5 uur in de trein dus best ruimte genoeg)maar ben niet zo heel erg opgeschoten; thuis gaat toch het best. Ik hoop dat jij productiever bent (en anders maar niet), anders hebben jullie voor niets krap gezeten door jouw creatas ;) Fijn weekend, veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. het ziet er nu al super kleurrijk uit! ik ben benieuwd wat je er van gaat maken!

  heel veel plezier en fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb je een award gegeven, zie mijn blog!

  BeantwoordenVerwijderen