zondag 12 september 2010

Haaaaaaamsteren!!

Om een zakcentje bij te verdienen werk ik in mijn vrije tijd bij de AlbertHeijn. En zoals jullie misschien wel of niet weten stonden die de afgelopen 3 weken in het teken van krijsende knaagdieren. Ik heb het over de hamsterweken..

Nu zijn alle alberheijnen in rep en roer als deze knaagdieren de supermarktvloeren weer gaan bevolken. De reacties variƫren van afschuw tot blijdschap maar het meestvoorkomend is toch wel de stress.
Zo kwam het voor dat ik 's avonds met enkele collega's en de bedrijfsleider aan het avondeten was in onze Ap. Daar onstond het idee van een filiaalhamster. (Bij een collega en ik dan, de bedrijfsleider was minder gecharmeerd) Nu is het natuurlijk ten strengste verboden om in een winkel waar levensmiddelen worden verkocht dieren te houden maar het idee bleef toch hangen.

's Avonds besloten die desbetreffende collega en ik dat er toch echt een hamster moest komen in ons filiaal. Maar dan wel een waar geen enkele wet bezwaren tegen zou hebben. Het werd een amigurumi hamster! Hij bouwde een prachtig hokje in elkaar en ik haakte de hamster.

Ze vonden het prachtig bij de Appie! De bedrijfsleider was helemaal vertederd dat we zoiets hadden gedaan en al snel waren alle medewerkers fan van 1386 (hij is vernoemd naar het filiaalnummer)

Hieronder wat foto's, ik hoop dat jullie het net zo'n leuk idee vinden als wij dat vonden!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten